Sena kvällar i trädgården – Köp dig en pannlampa

Är du också en sådan som har mer tid på kvällarna? Eller känner dig mer inspirerad för att påta på och fixa i trädgården efter att mörkret börjar falla in. Ja då känner du nog också igen hur otympligt det kan vara att försöka få belysningen att hamna på rätt punkt medan du arbetar.

Pannlampan, mörkrets riddare

Med en bra, gedigen pannlampa kan du se överallt både torra som våta kvällar. Här kommer några fördelar med pannlampan jämfört med en vanlig handlampa eller marklampa.

  • Båda händerna är alltid fria till att fokusera på det du gör.
  • Du slipper skymmande skuggor.
  • Att inte behöva avbryta ditt arbetsflöde för att eventuellt flytta på belysningen eller ändra din position för att se bättre.
  • För att hitta bra, hållbara pannlampor kan du handla online.

En hobby för själen

En del av själva charmen med trädgårdsarbete är själva njutningen av lugnet. Men med dålig belysning och att ständigt behöva rikta om den blir det inget rofyllt trädgårdspåtande utan snarare en mardröm. Något du helst vill slippa undan oavsett om det handlar om att röja snö på vintern, sätta groddar under våren, underhålla rabatter och trädgårdsland, för kvällspicknickar under sommaren eller njuta av skörd och härliga färger under hösten.