Gör om något rum därhemma

Anledningarna till varför du vill göra om ett rum i ditt hem kan vara många. Det kan hända att ni blir fler i familjen eller att någon flyttar ut. Vad det än är så kan du behöva köpa tapeter och då kan du klicka här för att hitta din nya favorit.

Renovera hemmet

Att göra om i ditt hem kommer att ge det en helt ny känsla och du kan med hjälp av små medel totalrenovera rummen. Ditt sovrum kan till exempel bli ett kontor om ett av dina barn har flyttat ut. Skulle du vilja ha ett hemmagym så går det. Allt du behöver göra är att städa ut rummet och köpa några träningsredskap. Har rummet ingen spegel så kan du köpa detta, om du vill. Skulle du vilja ge rummet en större förändring så kan du måla eller tapetsera om.

Renovera rum i hyreslägenhet

Bor du i en hyresrätt så gäller andra regler än om du hade ägt den själv. Du kan till exempel inte måla om eller tapetsera utan att rådfråga hyresvärden. Några enkla ändringar som att göra om ditt hemmakontor till ett sovrum kan du göra utan problem. Allt du behöver gör är att flytta ut sängen och ställa in ett skrivbord och några hyllor, om det inte redan finns.